P07 Akatemialle voittoja Hollolassa
Julkaistu: 15.11.2020 00.00

07 Akatemia-joukkueen (C2-pojat) kolmas turnaus 14.11. Hollolassa sujui todella hyvin, kun kaksi peliä kolmesta päättyi 2-0 voittoihin.

Ensimmäinen peli lähti tasaisesti liikkeelle ArsiNMKYtä vastaan. Erä eteni tasapisteissä aina 12 pisteeseen asti, mutta sitten vastustajan hyvät syötöt saivat meidän vastaanoton vaikeuksiin. ArsiNMKY vei erän 25-16 ja koko ottelun 2-0.

Toiseen peliin KAJE-joukkuetta vastaan lähdettiin evästauon jälkeen uudella virralla. Moni pelaaja paransi peliään roimasti sekä omista virheistä päästiin eroon. Joukkuepeli sujui hyvin ja lopputuloksena oli selvä 2-0 voitto.

Kolmas peli kotijoukkue Salpista vastaan oli tiukka. Erä oli jo monesti katkolla vastustajalle, mutta ensimmäisestä erästä saatiin kuitenkin punnerrettua voitto pistein 28-26. Toisen erän voitto tuli helpommin lukemin 25-20 ja koko pelin voitto 2-0.