C1 tytöt A-pooliin
Julkaistu: 14.11.2020 00.00

C1 tytöt pelasivat toisen pooliturnauksen Kempeleessä ja panoksena tällä kertaa oli paikka Suomen neljän parhaan joukkoon.

Aamupelissä vastaan asettui kotijoukkue, eli Kempeleen tytöt. Ensimmäinen erä meni aikalailla Puman määrätessä tahdin ja erä päättyikin Puman voitoksi 25-8. Toiseen erään lähdettiin niin sanotusti ’takki auki’ ja ennen kuin huomattiinkaan peli oli jo vastustajalle 6-17. Toinen aikalisä ja ’all-in’ - tässä erässä ei ollut enää kuin voitettavaa. Pallo kerrallaan ja piste kerrallaan alkoi Puman kiri ja peli kirjattiin lopussa Puman voitoksi 2-0 (25-8; 25-23). Hieno nousu ja todistus siitä että lentopallopelit kannattaa pelata loppuun asti.

Lounastauko ja seuraavassa pelissä vastaan tuli Laihian luja. Ensimmäisen erä oli perus rutiinipeliä ja erä Pumalle 25-16. Toisessa erässä tilanteeseen 13-13 asti tehtiin jo 10 omaa virhettä. Kun virheiden tekeminen loppui ja omien pisteiden tekeminen alkoi, peli oli selvää. Toisen erän loppuun peli Pumalle 12-2 ja koko erä 25-15 ja peli 2-0.

Kolmas peli heti putkeen ja vastassa Nurmon Jymy. Todella hyvää esitystä kaikilta kentällä olevilta ja peli Pumalle 2-0 (25-9, 25-11).

Kempeleen turnauksen summana voi sanoa että koko joukkue onnistui todella hyvin ja kun kaikki toimii hienosti on valmennuksen helppo peluuttaa kaikkia pelaajia jokaisessa pelissä. Palkinnoksi tästä turnauksesta paikka A-pooliin ja vielä kovempiin peleihin.