Nuorten aikuisten peliryhmä

Jos

  • olet noin 14-20 vuotta nuori nainen
  • hallitset lentopallon perustaidot
  • olet innokas harjoittelija
  • suhtaudut lentopalloon lähinnä harrastusmielellä

tässä on sinulle joukkue!

Peliryhmässä pääsee liikkumaan hauskassa porukassa, hienon palloilulajin parissa, ilman liian suuria kilpaurheilun paineita. Ryhmämme harjoittelee muutaman kerran viikossa, ja lisäksi on mahdollista osallistua otteluihin.

Harjoittelun tavoitteena on henkilökohtaisten taitojen kehittäminen, joukkueena pelaaminen ja kilpalentopallon perustaktiikoihin tutustuminen. Harjoittelemme tosissamme ja pyrimme kehittymään, mutta emme hampaat irvessä.

Myös uudet, lentopallokokemusta jo hankkineet jäsenet ovat tervetulleita joukkoon! Peliryhmä sopii eteenpäin pyrkivälle teini-iässä lentopallon aloittaneelle pelaajalle, muutaman vuoden tauon jälkeen junnuaikojen harrastukseen palaavalle tai pelurille, joka ei työn tai opintojen takia voi sitoutua kilpailulliseen harjoitteluun. Toimintamme keskittyy nuorten lentopalloharrastuksen ylläpitoon, mutta mukaan mahtuu muutama aikuisenkin iän saavuttanut.

Maksuista on tietoa täällä. Kesken kauden ryhmään liittyvät voivat käydä kahdesti tutustumassa harjoituksiin, ja sen jälkeen osallistumismaksu on 10 €/henkilö/harjoituskerta. Harjoitusmaksu maksetaan käteisellä, Siirrolla tai MobilePaylla ennen harjoituksen alkua valmentajalle.

Talvikaudella 2019-20 harjoituksia on maanantaisin ja torstaisin sekä muutamina muinakin päivinä. Tarkemmat ohjelmat ovat joukkueen Nimenhuudossa (alla).

Jos innokkaita pelaajia on tarpeeksi, voimme osallistua Viking Line Cupin (VLC) turnauksiin, joissa sekä nuoret että aikuiset voivat pelata.

Viking Line Cupissa pelaajapassia ei tarvita, mutta harjoituksissa ja kilpailuissa sattuvien tapaturmien hoidon kattava vakuutus on syytä olla olemassa.

Ilmoittautuminen

Valmentajat:

Pasi Hölttä pasi.holtta@iki.fi p. 040 525 8838

Juulietta Myöhänen juulis98@hotmail.com p. 044 556 1276

 

Ilmoittautuneita: Anniina Tikkanen, Sanni Hautamaa, Nea Lindsten, Sanskriti Kharel, Nea Virta, Doora Neophytou ja muita, joiden nimi ei julk.