D2-tytöt 2007-08 s

Tervetuloa D2-tyttöjen 2019-20 sivuille

D-tyttöjen ryhmässä harjoitetaan lentopallon perustekniikoita, perussuorituksia vastaanotosta iskylyönteihin. Pelimuoto on 4 vs 4 sulkapallokentän kokoisella kentällä ja kiertovaihdolla, jolloin joukkueessa useampi pääsee pelaamaan. Vasta-alkajat voivat tulla vain toukokuussa alkavaan uuden kauden toimintaan tai viimeistään elokuun alussa tai jos omaavat jo lentopallon perustaidot. Muussa tapauksessa aloitus tapahtuu lentopallokoulussa tai ED-ryhmässä.

D-tytöistä muodostetaan useampi joukkue sarjaan. D-tytöiltä edellytetään fysiikkaharjoitteluun osallistumista ja suurempaa sitoutumista.

Harjoitukset pidetään tiistaisin klo 18-20 ja torstaisin 17-18.30 Puistolan urheilutalolla ja perjantaisin klo 19.15-20.45 Malmin peruskoululla, Talvelantie 1.Tarkemmat tiedot löytyvät Nimenhuuodosta alta. Huomaa, että elokuussa voi olla hiukan poikkeavia aikoja talvikaudesta.

Ilmoittaudu mukaan nettilomakkeella. Huom! Aloittavat D-ikäiset ED-ryhmään tai lentopallokouluun. Tiedot maksuista.

Yhteystiedot

Juha Laurila juhalaurila123@gmail.com

Pia Malmgren pia.malmgren@inlook.fi (jojo) p. 050 597 8649

Jyri Liukko liukkojyri@gmail.com p. 040 569 7646

Iloittautuneita: Onerva Loijas, Korhonen Iris, Koskinen Ella, Konttinen Minttu, Lindqvist Nuppu, Mimmi Leikoski, Sara Pohjola, Ella Fredriksson, Minea Vuorinen, Mila Stanikic, Jenny Kovanen, Sanni Lähde, Miina Laurila, SOle Juuri-Oja ja muita joiden nimi ei julki