Nuorten aikuisten peliryhmä

Jos

  • olet noin 14-20 vuotta nuori nainen
  • hallitset lentopallon perustaidot
  • olet innokas harjoittelija
  • suhtaudut lentopalloon lähinnä harrastusmielellä

tässä on sinulle joukkue!

Ryhmässä pääsee liikkumaan hauskassa porukassa, hienon palloilulajin parissa, ilman liian suuria kilpaurheilun paineita. Ryhmämme harjoittelee muutaman kerran viikossa, ja lisäksi tulevat ottelut. Harjoittelemme tosissamme ja pyrimme kehittymään, mutta emme hampaat irvessä. Myös uudet lentopallokokemusta jo hankkineet jäsenet ovat tervetulleita joukkoon!

Harjoittelun tavoitteena on henkilökohtaisten taitojen kehittäminen, joukkueena pelaaminen ja kuusikkopelaamisen perustaktiikoiden opettelu.

Osallistumme Viking Line Cupin (VLC) turnauksiin, joissa sekä nuoret että aikuiset voivat pelata. Huomaa, että VLC:n harrastesarjaan osallistuvat pelaajat eivät voi osallistua Lentopalloliiton järjestämään aikuisten kilpasarjatoimintaan.

Harjoitusajat ovat syyskuusta alkaen tiistaisin 19-21 Pihlajamäessä, perjantaisin 18.30-21 Helmi Centerissä Malmilla ja toisinaan sunnuntaisin 14.30-17 Viikin monitoimitalossa. Helmessä ja Viikissä käydään myös kuntosalilla. Elokuussa on tästä poikkeavat ajat. Tarkemmat ohjelmat ovat joukkueen Nimenhuudossa (alla).

Viking Line Cupissa pelaajapassia ei tarvita, mutta harjoituksissa ja kilpailuissa sattuvien tapaturmien hoidon kattava vakuutus on syytä olla olemassa.

Ilmoittautuminen

Valmentajat:

Pasi Hölttä pasi.holtta@iki.fi p. 040 525 8838

Susanna Pussinen susu.pussinen@gmail.com p. 050 307 9028