Lentopallokoulu 10-13-vuotiaat tytöt ja pojat

PuMa-Volleyssä pyritään siihen, että harrastus aloitettaissiin alle 10-vuotiaana. Tämä lentopallokoulu on kuitenkin polku niille, jotka aloittavat lentopallon 10-13-vuotiaina. Kynnys aloittaa tässä ryhmässä on matala. Lentopallokoulussa käydään perusasioita läpi ja taitotason kehittyessä on mahdollisusu edetä oman ikäryhmän perusryhmiin. Ryhmässä tehdään lajiharjoituksen lisäksi muuta liikunnallista harjoittelua ja se sopii hyvin harrastusta etsiville kokeiluryhmäksi.

Ohjaajana toimii Jyrki Nurminen p. 044 0864280 jyrki.nurminen@outlook.com

Harjoitukset ovat torstaisin alkaen 16.8. klo 17-18.30 Viikin monitoimitalolla. Lisäksi lentopallokoululaisilla on mahdollisuus osallistua maanantaisin harrastusryhmän harjoituksiin klo 18.30-20 Stadin ammattioppilaitoksella alkaen syyskuun alusta.

Kevääksi lentopallokoulusta eriytetään erillinen D-tyttöjen ryhmä, joka kähteen pelaaman D-tyttöjen Tiikeri-sarjaa. Tämän ryhmän ohjaaja on Emma Tenhunen tenhuem@gmail.com p. 050 441 8020. Erillisryhmä harjoittelee maanantaisin klo 18 Helmi Centerissä ja torstaisin klo 18.30 Jakomäen peruskoululla.

PuMan matalan kynnyksen lentopallokoulussa opetellaan lajitaitoja ja liikutaan

Fysiikkatreenin nimenhuuto: https://pumanjavanlenkesatreenit.nimenhuuto.com/player?set_active_player_to=1556084

Ilmoittautuminen.

Maksut.

PuMalla ei ole lentopallokouluun vakuutusta. Suosittelemme vapaaehtoisen vakuutuksen hankkimista.

Ilmoittautuneita:

Lara Huovinen, Laila Zagni, Unni Halmelahti, Saiwana Mahmood, Elina Peltomaa, Karina Moskalenko, Justiina Juntunen, Mohammen Najah, Isabel Brigo, Elin Riska, Veera Härmä, Milana Starikova, Erik Neuvolainen, Marina Romanova, Helmi Seppälä, Ronja Lau, Elli Itäahor ja muita joiden nimi ei julki