Esittelyä ryhmistä

PuMa toimii – jutut ja tarinat

Matkalla vieraspeliin – Lift Yourself!

30.11.2018
Sinä sunnuntaiaamuna, kun kesäaika oli taas vaihtunut talvi- tai oikeastaan normaaliajaksi, Linjaliikenne Kivistön 59-paikkaisen tilausbussin nokka kääntyi kohti Puistolan asemalta kohti Varsinais-Suomea. PuMa1 naisten matka vieraspeliin Raisioon alkoi. Kello oli noin 9 ja päivämäärä 28.10.2018.

Lentopalloilu yhdistää Torkkelin perhettä – ”Lentis on monipuolinen laji”

28.11.2018
Lentopalloilu on suosittu harrastus monen suomalaisperheen keskuudessa. Niin myös uusmaalaisessa Torkkelin perheessä, jossa harrastus laajeni aina ammattilaisuuteen asti.

Mitä joukkueenjohtaja tekee? – Joukkueenjohtajat kertovat

26.11.2018
Mitä joukkueenjohtaja tekee? Kysymykseen vastaavat joukkueenjohtajat Kyösti Kekkonen (PuMa1), Piia Kuronen (E-pojat) ja Pia Malmgren (E-tytöt).

Kysytään päävalmentajalta – PuMa1:n Juho Rajala vastaa

26.11.2018
Viisi lyhyttä kysymystä päävalmentajalle.

Virginie De Carne pitää nuorille lentopalloilijoille teholeirejä - ”Kyllä tämä sydämestä lähtee”

19.11.2018
PuMa Volley järjestää yhdessä Virginie De Carne Volleyball Academyn, VDC:n kanssa junioreiden leirityksiä. Leirillä käydään hyvällä temmolla läpi "uusia" haasteita pelaajille: iskulyönnin tekniikka, pelaamisälyyn liittyviä asioita, kannustamista, äänenkäyttöä ja muita lentopalloilijalle tärkeitä taitoja.

Harrastusryhmässä pelataan ja treenataan omaksi iloksi, mutta halutaan silti kehittyä

16.11.2018
Aina ei tarvitse olla kilpailuhenkinen pelatakseen lentopalloa. Voi osallistua myös harrastusryhmään. PuMassa toimii tyttöjen 14-18-vuotiaiden harrastusryhmä, joka ei osallistu sarjatoimintaan.

”Elviss Krastins on inspiraationi lähde!” ─ PuMan C3/D1-tytöillä nousukausi

15.11.2018
Klaus Henriksson valmentaa PuMan C3/D1-tyttöjen ryhmää. Mukana on kymmenen tyttöä. Henrikssonin oma tytär on myös mukana, kuten kahdella muullakin valmentajalla, joiden kanssa yhteisvoimin tyttöjen valmennusta hoidetaan. Yhteinen valmennusrinki on pyörinyt jo muutaman vuoden.

EasySport-koulukerhoissa mennään lasten ehdoilla – liikuntaan laitettu raha ei mene hukkaan

15.11.2018
EasySport on Helsingin kaupungin hanke, jonka tavoitteena on edistää lasten ja nuorten liikuntakulttuuria. Tarkoituksena on antaa jokaiselle alakouluikäiselle tasavertaiset mahdollisuudet kokea liikunnan riemua ja onnistumisen iloa.

PuMan matalan kynnyksen lentopallokoulussa opetellaan lajitaitoja ja liikutaan

8.11.2018
PuMassa on tavoitteena, että lentopalloharrastus aloitettaisiin alle 10-vuotiaana, mutta silti aloittaminen onnistuu myöhemminkin.

Aluevalmennusta ja tehotreeniä ─ valmennuksesta eväitä myös elämään

2.11.2018
Aluevalmennuksella etsitään uusia kykyjä Suomen nuorten maajoukkueisiin. Mutta vaikka nuori pelaaja ei tavoittaisikaan huippua, valmennus antaa myös elämänhallintataitoja.

Punnerruksia, kyykkyjä, lankuttamista – ”Fysiikkaharkat on kivoja!”

2.11.2018
Fysiikkaharjoitukset aloitetaan jo pienestä pitäen. Lentopallossa tarvitaan myös voimaa.

Meidän valkku -hanke on käynnistynyt sujuvasti kolmen seuran voimin

2.11.2018
Meidän valkku on monivuotinen opetusministeriön seuratuella käynnistetty valmennushanke, jonka tavoitteena on nostaa vapaaehtoisvalmennuksen laatua ja saattaa pelaajat harjoittelemaan monipuolisesti.

Vakavalla mielellä ei olla, mutta ”tyhmintä on häviö!”

2.11.2018
F-juniorien ryhmässä keskitytään jo lentopallon aloittamiseen lajina aletaan kehittää pelillisiä taitoja iloista leikkimieltä unohtamatta.

Liikkarissa liikuntataidot kehittyvät – ”Kunto on kova”

2.11.2018
Lasten liikkari -ryhmässä liikutaan leikin varjolla kerran viikossa. Sen tarkoitus on tutustuttaa 4-5-vuotiaita G-junioreita liikuntaan ja lentopallon alkeisiin.

Kummipelaajat vierailulla – Esikuvia nuorille ja innokkaille junioreille

29.10.2018
Mestaruusliigapelaajat Toni Kankaanpää ja Atte Kyrölä Vantaan Ducksista PuMan E-poikien treenikavereina.

Tältä sivulta voit lukea erilaisia tarinoita ja juttuja PuMan seuratoiminnasta ja siinä mukana olevista ihmisistä. Sarja päivittyy marraskuun 2018 ajan. Sisältöä tuottaa toimittaja Aki Korhonen Kaupunkikanavalta.