Baltic Sea Junior lähestyy

4.1.2018

PuMa on lähdössä 13 joukkueella Baltic Sea Junior -turnaukseen Vantaalle viikonloppuna. Hieno määrä osallistumista paitsi PuMalta myös muilta seuroilta. Mukana myös ruotsalaisia joukkueita. Tapahtuma on lähdössä uuteen nosteeseen.

Peliohjelmat löytyvät VanLen sivuilta https://www.vanle.fi/bsj-2018/otteluohjelmat-schedules-2018/

Siellä on myös kisatiedote ja säännöistä. Turnaus pelataan kansainvälisillä säännöillä, mikä merkitsee että esim. E-junioreissakin välierävaiheesta eteenpäin on käytössä yläkautta syöttö. Syötöt kuitenkin suomalaiseen tapaan tennissäännöllä. Pelit alkavat lauantaina klo 10. Pelipaikat:

B/A-tytöt Kilterin koulu, osoite: Iskostie 8

C- tytöt Myyrmäen Urheilutalo, Myyrmäenraitti 4

C/B- pojat Uomarinteen koulu, Uomarinne 2

D-tytöt ja -pojat Ammattiopisto VARIA, Ojahaantie 4, liikuntasalin parkkipaikalle Louhelantien puolelta

E-tytöt ja -pojat Martinlaakson koulu, Martinlaaksonpolku 9

Finaalit pelataan sunnuntaina Myyrmäen urheilutalolla alkaen klo 12 alkaen nuoremmista ja siitä sitten eteenpäin klo 13 ja 14 isommat. Palkintojen jako heti näiden jälkeen.

Kisadisko järjestetään lauantai-iltana klo 19-21 Uomarinteen koululla, Uomarinne 2. Sitä pyrittävät Seppo ja Ville PuMasta. Kisailuja pyörittävät Elina ja Iitu. Luvassa hulvatonta menoa, videotanssit, kisat yms. Pelien jälkeen jää hyvä aika valmistautua diskoon ja toivomme mahdollisimman monen pumalaisen osallistuvan, sillä hyvä tapahtuma kantaa sitten taas BSJ:n markkinoinnissa tulevaisuudessa.

Talkoolaisia turnausvastaaviksi, buffan pitoon ja majoitusvalvojiksi on saatu kivasti mukaan mm. PuMan HEL Volley pelaajat. Valmentajatilaisuus on peruttu.

Tervetuloa koko perheen voimin katsomaan kisatapahtumia! Tulokset päivittyvät On-line nettisivustolle, joten sieltäkin voi seurata tilanteiden kehittymistä. Samoin Instagram on käytössä.

 

Jouni

PuMan pj.