Sisäharkkoihin tauko – suositus omaehtoiseen harjoitteluun – Paloheinässä ulkofysiikkaharkat maanantaisin ja torstaisin

13.3.2020

Lentopalloliitto on keskeyttänyt sarjatoiminnan toistaiseksi. Maan hallitus on suosittanut, että ei-välttämätöntä ihmisten kontakteihin liittyvää mm. harrastetoimintaa vältettäisiin. Olympiakomitea on tiedotteessa todennut, että terveet lapset ja nuoret voivat jatkaa harrastustoimintaa, jos ja kun ennaltaehkäisevistä toimista huolehditaan:

https://www.olympiakomitea.fi/2020/03/12/ajankohtaista-tietoa-koronavirustilanteen-vaikutuksesta-urheiluun/

PuMa Volley linjaa tässä tilanteessa, että sisälaji- ja kuntosaliharkat on peruttu toistaiseksi alkuun ensi viikon ajan, mahdollisesti maaliskuun loppuun (mm. Helmi Center on suljettu maaliskuun loppuun).

Suosittelemme jokaiselle pelaajalle omatoimista harjoittelua ulkona ja kotona, kuten kuntopiirejä. Harjoitteluohjelmia on saatavissa omalta valmentajalta tai löydettävissä: https://www.puma-volley.fi/materiaaleja/valmennusmateriaalit/

PuMa Volley järjestää ohjatut ulkoporrastreeniharkat Paloheinän portailla maanantaina ja torstaina säävarauksella klo 17 mini-ikäisille ja klo 18 C-A-junioreille. Ulkoharjoituksissa vältetään pelaajien väliset kosketuskontaktit. Ulkoharjoittelu on todettu virusten leviämisen kannalta turvallisemmaksi kuin sisäharkat. Ulkoharkoista tiedotetaan Kesätreeni nimenhuudossa: https://pumanjavanlenkesatreenit.nimenhuuto.com/

Paloheinän harkkaan saa osallistua vain terveenä. Sinne kulku pitää tapahtua polkupyörällä tai omilla kulkuneuvoilla. Vaikka julkiset kulkuneuvot ovat yleensä suositeltavia, niin emme halua harjoituksia järjestämällä nyt lisätä virusten leviämistä julkisissa kulkuneuvoissa. Pelaajien on pestävä kädet ennen harkkoihin tulemista ohjeistuksen mukaisesti. Harjoituksiin järjestetään käsidesi. Kädet on pestävä myös harjoitusten jälkeen, niin kuin THL:n ohjeissa on: aina ulkoa tultaessa ja ennen ruokailua. Harjoituksissa ohjeistetaan, että jos alkaa yskittää tai aivastuttaa, niin välittömästi irtaannuttava muusta harjoitusryhmästä ja suunnattava omaan hihaan/pyyhkeeseen.

PuMan valmennus