PuMa Pro jatkaa hyviä pelejä E-sarjassa – D-pojat aloittivat C-sarjan

11.1.2020
Puistolassa kohtasi E-ikäisten AM-sarjan A-pooli. Ensimmäistä kertaa käytössä yläkautta syöttö, joka on siis nykyään ulotettu myös E-ikäisiin kevätkauden osalle.

PuMa Pro aloitti jälleen vahvasti ja otti voitot Porvoosta, Nalesta ja PuMan tytöistä. Viimeisenä vastaan tuli Parikkalan Mustat -joukkue. Tämä meni jälleen tasan 1-1. Sarjassa Pro nyt johdossa eka turnauksen jälkeen.

Pelillisesti nähtiin hienoja suorituksia. Aloitussyöttö oli aika tavalla kuosissa. Takanurkkiakin paukutettiin. Vastaanotossa rauha ja passin kautta hyökättiin. Kun vain jaksaa pelata, niin peli sujuu.

PuMan Murmeleilla oli hiukan pelaajavajausta. Peli kuitenkin ihan hyvää. Vastukset tänään kovia, kun syksyn poolikärjet olivat koolla. Tällä kertaa 5. sija turnauksesta.

Sarjatilanne

Puistolassa pelattiin myös D-poikien ensimmäinen C-sarjan turnaus. Turnaukseen mentiin koulutusotteella niin, että kaikki 11 poikaa kävivät kentällä. Valmentajilla kyllä haastetta riitti, kun pelipaikkoja ohjastettiin ja takakentälläkin oli valvomista.

Hyvin pojat selvisivät. Syöttö kulki ihan ok. Vastaanotossa jonkun verran haasteita saada sitä passarin suuntaan ja jäämään irti verkosta.  C-sarjassa tulee jo välillä kovempaakin syöttöä. Passipelissä riittää myös tarkennettavaa ja vastuunottettavaa. Torjunta-puolustuspeli lienee kuitenkin haastavinta.

Voittoja ei tullut mutta tästä se alkaa. Harjoituksissa pitää opetella paikanvaihtoja ja boxia – saataisiin säätämistä vähemmälle ja keskitettyä itse suorituksiin.

Tulokset