C1/B1 -TYTÖILLÄ KULTAINEN ALUEMESTARUUSVIIKONLOPPU

14.3.2019

Viikonloppuna pelattiin jälleen aluemestaruuksista ja C1/B1 -tytöillä riittikin hulinaa koko viikonlopuksi.

Lauantaina C-tytöt mittelöivät Kausalassa C-tyttöjen aluemestaruudesta ja sieltä napattiin kaulaan ansaitusti kultamitalit. Finaalissa vastustajaksi saatiin Ruokolahden Rajun tytöt. Molemmilla joukkueilla riitti peli-intoa sen verran, että pallorallit vietiin kolmanteen erään. Tyttöjen peli oli kauttaaltaan hienoa katsottavaa; kauden aikana treenatut asiat tuotiin kentälle taidokkaasti ja jokaisella oli vahva tahtotila pelata joukkueena vahvaa peliä. Joukkuehenki oli katossa ja riemulla ei ollut voitonhetkellä rajaa. Hopealle tuli siis Ruokolahden Rajun tytöt ja pronssia sai Blues Volleyn tytöt. PuMan parhaan pelaajan palkinnon sai Sara Sinisalo. Joukkueen muut pelaajat olivat Noora Kortelainen, Iida Mentula, Ninni Asikainen, Annarosa Torchia, Isabel Jylö, Anika Vuorinen, Eevi Schalin ja Sirpa Torri.

C-tyttöjen viikonloppu jatkui sunnuntaina B-tyttöjen aluemestaruusturnauksella Ruokolahdella. Joukkue täydentyi neljällä B-tytöllä, kun Siiri Ruuskanen, Sini Rantala, Hanna Asikainen ja Anni Henell saapuivat edellisen päivän A -tyttöjen turnauksesta Mikkelistä. Kiirettä siis piti kaikilla tytöillä, mutta eipä se haitannut menoa. Tytöt pistivät kentällä parastaan sekä yksilönä että joukkueena ja finaaliin mentiin tälläkin kertaa. Finaalissa verkon toisella puolelle tulivat Karkkilan Poikien tytöt. Tällä kertaa pelissä tyydyttiin kahteen erään, jotka molemmat PuMa otti nimiinsä – jälleen kultamitalit kaulaan! Hopeamitalit sai Karkkilan Pojat ja pronssille tuli Korian Ponsi. PuMan parhaan pelaajan palkinnon sai Anni Henell.

Kiitos kaikille huikean hienosta viikonlopusta! Onnittelut vielä tytöille sekä valmennustiimille Marika, Päivi ja Timo sekä joukkueenjohtajille Pirjo ja Juhani!

Ct Tulokset ja linkki ESLAn uutiseen

Bt Tulokset ja linkki ESLAn uutiseen

 

B2-tytöt osallistuivat sijoitusturnaukseen sijoista 11.-14. Lahdessa. Ensimmäisenä vastaan tuli Espoon Lentis.. Puma pelasi hiukan uusin opein ja hiukan vajaalla kokoonpanolla. Ensimmäinen erä harjoiteltiin. Syöttövirheitä liikaa muutoin peli alkoi kuitenkin rakentua. Niukka erätappio. Toisesta erässä syötöt saatiin kohdilleen ja pelisysteemi vahvistui. Näin eka peli voittoon 2-1.

Toisessa pelissä vastassa oli Kausalan Yritys. Kausala on pelannut poolia ylempänä ja tämä näkyi syötöissä ja vastaanoton varmuudessa, myös hyökkäuksissä. Pumalla oli työnsä ptää myös peliasennetta Kausalan "pauhussa". Peli Kausalalle 2-0. Peli kuitenkin opettavainen kokemus. Uusi pelaaja liberona, tuplavaihto, painotuksia syötöissä, varmistuksessa jne.

Kolmas peli isäntäkoukkue Kmmo Volleytä vastaan. Pelissä oli mahdollisuutensa mutta syöttövirheet taas painoivat. Vastaanotto jäi irti. kun kaikilla osa-alueilla hiukan epätarkkuutta, niin tulos ei kanna, Hyökkäyksiä ei maltettu päätää vaan lyötiin pitkäksi. 2-0 -tappio.

Kaikkinensa turnaus oli kuitenkin opettavainen kokemus. Ensimmäistä kertaa toimittiin kunnolla joukkueena, kapteenin johtamat yhteiset alkulämpät, nehgatiivisuus karsittiin, kavereita kannustettiin, syötöissä oli suunta, vastaanottoa haettiin passariruutuun. Joukkue kasvoi monta askelta joukkueena. Tästä on hyvä jatkaa kevättä ja ensi kauteen.