PuMan pojat liigaharkoissa

23.11.2018

PuMan pojat vierailivat Vantaa Ducksin liigaharkoissa. Vähän erilailla siellä palloa lyödään lattiaan kuin E- ja D-harkoissa vielä lähtee mutta mallia otettiin. Hämmästyttävää oli myös kimmoisuus verkolla, kun kädet ovat pitkällä verkon päällä. Täytyy olla vahvaa fysikkaharjoittelua alla.

Ismo Tuominen, Ducksien päävalmentaja, kertoili pojille harkkojen pyörittämisestä. Tuntuivatpa pojat aika hyvin tietävän pelaajien nimet brasiliaispelaajat mukaanlukien, ja erityisesti omat kummit. Aika monta harkkaa vetävät viikkoon ja nytkin edessä tupla peliviikonloppu. Joukkue on puoliammattilaisjoukkue, sillä valtaosa pelaajista ja valmentaja käyvät myös normaalitöissä.

Ducksin äijät juhlistivat libero Pasi Hyvärisen synttäreitä laittamalla Pasin ringin sisään puolustamaan palloa. Ja kyllähän vauhtia riitti. Siinä on pojilla vielä hiukan ihmettelemistä, millä Pasin tasoiseen jalkojen vauhtii pääsisi.

Huomion arvoista oli myös, että kuinka Ducksin pelaajilta tuli minä-minä -huudot luontevasti. Pojilla tuo tahtoo vielä hiukan unohtua!

Kaiken kruunasi yhteiskuva Duksin kanssa ja se, että pääsi liigasalissa pallottelemaan.

- Hyvä kokemus käydä katsomassa tällaista, summaa E-poikien 2. valmentaja Letizia Tedesco.