PuMa Spark jatkaa edelleen puhtaalla pelillä D-tyttöjen aluesarjassa

3.11.2018

Puhtaan pelin PuMa Spark.
Puhtaan pelin PuMa Spark.

D-tyttöjen alueturnaus pelattiin Puistolan urheilutalolla lauanataina 3.11. PuMa Spark johtaa aluesarjaa puhtaalla pelillä.

D-tyttöjen alueturnaus pelattiin Puistolan urheilutalolla lauanataina 3.11. PuMalla on sarjassa mukana neljä joukkuetta. Seitsemän joukkueen sarjaa johtaa PuMa Spark puhtaalla pelillä edelleen ilman ainuttakaan erätappiota.

Joukkueen valmentaja Dejan Subotic oli syystäkin ylpeä suojateistaan.

Puhdas peli tänäänkin. Joukkue pelasi hyvin ja varmasti, ja tietenkin olen tyytyväinen.

─ Hyökkäyspeli meillä onnistui ja sillä tehtiin pisteet, tytär Nea Subotic vierestä toteaa.

Eikä tehty syöttövirheitä, lisää Heta Huhtinen.

PuMa Space on sarjassa toisena ja tänään tuloksena oli kaksi voittoa kahdesta ottelusta. PuMa Flame on neljäntenä ja se otti tänään yhden voiton. PuMa Flash pitää sarjassa perää vielä voitoitta.

Tarkemmat tulokset ja sarjataulukko tästä linkistä.

─ Meidän joukkue on pelannut vähemmän aikaa yhdessä kuin muut PuMan joukkueet ja ovat nuorimpia D-ikäisiä. Kyllähän se vaikuttaa pelaamiseen, siksi peli on aika vaihtelevaa. Lisäksi on henkisesti hankalaa pelata oman seuran sisäisiä matseja, kun eri joukkueiden jäsenet ovat kuitenkin kavereita keskenään. Mutta häviäminen on opettavaista, sanoo Flashien valmentaja Seppo Siika-aho.

Otteluiden päätyä hän luo myötätuntoisesti, mutta vahvasti uskoa selvästi pettyneeseen joukkueeseensa, kuten kunnon valmentajan tappioiden hetkellä kuuluukin. Kehitys on nuorimmilla vasta alussa. Voittojakin varmasti jatkossa tulee.

Hetalle sattui pelien jälkeen lievä loukkaantuminen, kun hänen nilkkansa ikävästi pyörähti loppuverryttelyn aikana.

Tuskin se pahasti meni, vaikken vielä ihan tiedäkään tarkalleen. Uskon, että se paranee nopeasti, sanoo Huhtinen vahva teippaus nilkassaan.

Nea ja Heta kehuvat, että on innostavaa pelata sellaisessa joukkueessa, jossa ryhmähenki on vahva.

─ On hauskaa yhdessä, kuunnellaan musiikkia ja pelleillään. Joukkueessa on motivoivaa olla, kun kaikki ovat kovia treenaamaan. Mitä nyt valmentaja-iskä välillä vähän pomottaa, naurahtaa Nea.

Heta on samaa mieltä kuin Seppokin, että omia vastaan pelaaminen on vaikeaa.

─ Haluaisin, että kaveritkin voittaisivat, eivätkä häviäisi, mutta kun oma voitto on peleissä tärkein, niin voittoon aina tähdätään.

Seuraava turnaus on 24.-25.11. Vihdissä. Onnea ja tsemppiä sinne ihan jokaiselle joukkueelle!