Tappion karvasta kalkkia Raisiossa - ”Vastustaja oli hyvä”

29.10.2018

PuMa1 valmiina otteluun.
PuMa1 valmiina otteluun.
Innokkaat fanit.
Innokkaat fanit.
Mira Järveläinen iskee.
Mira Järveläinen iskee.
Aikalisä.
Aikalisä.

Sunnuntaina 28.10. PuMa1-naiset matkasivat Raisioon kohtaamaan sarjataulukossa pisteen päässä PuMasta olleen Raision Urheilijat. Edellisten otteluiden voitokkaat otteet vaihtuivat tappion karvaaseen kalkkiin.

Ensimmäisessä erässä PuMa pystyi hienosti taistellen kääntämään tappioasemansa voitokseen, mutta seuraavat erät olivat jo vaikeampia. Virheitä alkoi tulla ja vastustaja käytti ne surutta hyväkseen. Ottelun päätyttyä numerot tulostaululla olivat kotijoukkueen eduksi 3-1 (21-25, 25-20, 25-19, 25-18).

- Kokonaisuus huomioon ottaen peli ei ollut niin huono, mutta kun perusasioissa annettiin hieman periksi, siihen peli ratkesi, päävalmentaja Juho Rajala totesi ottelun jälkeen.

- Meillä jäi hiomista torjuntoihin, syöttöpeliin, eikä vastaanottokaan ihan toiminut. Täytyy kuitenkin sanoa, että vastustaja pelasi hyvin ja vähillä virheillä. Vaikea sellaista vastaan on tällä pelillä pelata.”

Samoilla linjoilla oli PuMan toinen valmentaja Kimmo Junttila.

- Viime viikko oli meillä hyvä treeniviikko, mutta sitä henkeä ei oikein saatu tuotua nyt kentälle. Pikkujutuilla olisi ottelu ollut käännettävissä. Pientä huolimattomuutta oli tänään nähtävissä.

Ottelun tauottua valmennusjohto tähdensikin joukkueelle harjoittelun tärkeyttä ja sen merkitystä otteluiden voittamisessa. Seuraaviin otteluihin kuitenkin lähdetään positiivisin mielin.

- Tappioita tulee ja menee. Niistä pitää päästä yli, kuului kommentti pelaajistosta.

PuMan parhaana palkittiin Vilhelmiina Prihti.

Seuraavat ottelut ja fanimatka

Seuraava kotiottelu on Kuortanetta vastaan Puistolan Urheilutalolla maanantaina 5.11. kello 18:00. Otteluun on vapaa pääsy!

Raisioon oli ensimmäistä kertaa järjestetty joukkueen ja fanien yhteiskuljetus bussilla. Bussissa oli tilaa yllin kyllin, faneja ei juurikaan ollut, mutta bussissa oli silti hyvin lämminhenkinen tunnelma.

Seuraavaan vierasotteluun lauantaina 10.11. kello 12.00 Tampereen Kaukajärvelle on tarjolla myös yhteiskuljetus. Vastassa Kaukajärven vapaa-ajan talolla on Rantaperkiön Isku. Matkalle mukaan pääsee kausikortilla tai erillismaksulla, 5 euroa. Ilmoittautuminen hoituu helposti PuMan nettisivujen etusivulla olevan lomakkeen kautta.

Tervetuloa joukolla mukaan sekä Puistolaan että Tampereelle!