PuMa-Volleyn 1-sarjajoukkueen taustajoukot valmiina

31.5.2018

Kuvassa vasemmalta Juho Rajala, Ville Yliranta, Jussi Tuominen, Kyösti Kekkonen, Seppo Siika-aho, Rita Fingerroos ja Jouni Lind.
Kuvassa vasemmalta Juho Rajala, Ville Yliranta, Jussi Tuominen, Kyösti Kekkonen, Seppo Siika-aho, Rita Fingerroos ja Jouni Lind.

Vaikka sarjakauden alkuun syksyllä on vielä aikaa, joukkueen taustaryhmät ovat jo pääosin kasassa.

Tiistaina kokoontui Puistolan urheilutalolle määrätietoinen joukko kokeneita lentopalloihmisiä. Palaverissa linjattiin 1-sarjajoukkueen toimintatapoja ja eri toimintojen vastuuhenkilöitä. 

PuMa-Volley naisten 1-sarjaryhmän sekä niitä tukevien joukkueiden vastuuhenkilöt:
- Juho Rajala, päävalmentaja
- Gina Rask, valmentaja, A-tytöt
- Jussi Tuominen, valmentaja, A-tytöt
- Ville Yliranta, valmentaja, farmijoukkue, 2-sarja
- Kimmo Junttila, apuvalmentaja
- Heikki Torkkeli, tilastot
- Hanna-Kaisa Torkkeli, pelaajamentor
- Tia Heimala, pelaajamentor
- Rita Fingerroos, varusteet, vierasottelut
- Jouni Lind, kotiottelut
- Seppo Siika-aho, viestintä, markkinointi, ottelutapahtuman kehittäminen
- Kyösti Kekkonen, yhteistyökumppanit

Myöhemmin vielä nimetään erikseen toinen apuvalmentaja sekä vahvistetaan ryhmään fysioterapiapalveluilla sekä fyysisen valmennuksen henkilöllä.

”Samalla tavalla kuin muutenkin PuMa-Volleyssa, kehitämme toimintaamme pitkäjänteisesti. Meillä on monta asiaa erinomaisella tolalla, mutta joka vuosi teemme useita konkreettisia uudistuksia”, kertoo seuran puheenjohtaja Jouni Lind: ”Ensi kaudeksi isoja asioita meille on Meidän Valkku -hankkeen käynnistys yhdessä VanLen ja Blues Volleyn kanssa. Toinen on meidän edustusjoukkueemme toiminnan ja olosuhteiden kehitys. Tämä lähtee liikkeelle jo siitä, että isommilla tyttö- ja poikajunioreilla on käytössään jatkossa suurempia saleja”

”Lähdemme pitkäjänteisesti kehittämään meidän ottelutapahtumaamme. Katsojapohjan ja ottelutapahtuman rakentaminen vaatii pitkäjänteistä työtä, siihen ei ole pikavoittoja. Lähdemme siihen työhön niin kuin asia parhaimmillaan tehdään esimerkiksi pienemmillä paikkakunnilla, rakentamaan alueellista hegemoniaa. PuMa-Volleysta tulee Koillis- ja Pohjois-Helsingin oma joukkue, laitakaupungin jengi”, summaa joukkueen viestinnästä vastaava Seppo Siika-aho.