Hanna-Kaisa Torkkeli PuMa-Volleyn pelaajamentoriksi

30.5.2018

Hanna-Kaisa Torkkeli on PuMa-Volleyn uusi pelaajamentor
Hanna-Kaisa Torkkeli on PuMa-Volleyn uusi pelaajamentor

PuMa-Volleyn naisten edustusjoukkueiden nuoria pelaajia tuetaan myös lajivalmennuksen ulkopuolella - Hanna-Kaisa Torkkeli ja Tia Heimala aloittavat uudessa roolissa pelaajamentoreina.

PuMa-Volleyn kasvatti; pitkän peliuran niin liigassa, Suomen maajoukkueessa kuin ammattilaisenakin tehnyt Hanna-Kaisa Torkkeli liittyy PuMa-Volley 1-sarjajoukkueen vahvuuteen pelaajamentorin ominaisuudessa.

Joukkueen pelaajien kehittymisen kannalta merkityksellistä on valmennuksen laatu ja urheilun olosuhteet. Yhtä lailla tärkeää on se tapa, kuinka nuoren pelajan oma elämäntilanne ja tulevaisuuden suunnitelmat saadaan sopimaan urheilijan tavoitteelliseen toimintaan. PuMa-Volleyssa jatkossa jokaisella nuorella aikuisjoukkuepelaajalla on nimetty pelaajamentori, joka auttaa pelaajan urakehityksen tukena. Mentor auttaa kirkastamaan pelaajien omia tavoitteita ja sparraa urheilijaa opiskelun, arjen ja urheilun yhdistämisessä.

”Vaikka omalla urallani kaikki meni kaiken kaikkiaan hienosti, ei olisi haitannut, että minulla olisi ollut oman urani aikana tämänlainen sparraaja olemassa”, miettii Hanna-Kaisa.

Samassa tehtävässä Hanna-Kaisan aisaparina toimii Tia Heimala, joka myös omaa pitkän oman henkilökohtaisen pelaajauran: ”Omassa ammatissani toimin henkilöstöhallinnan tehtävissä. On hienoa, että tässä roolissa pääsen yhdistämään ammatillista osaamistani ja kokemustani lentopallon parissa”, hehkuttaa Tia.

PuMa-Volleyn kauden 2018-2019 1-sarjajoukkueen runko alkaa olla jo aika pitkällä. Lähipäivinä kuullaan lisää joukkueen taustajoukoista ja pelaajista.