Power CUP Kuopio kesäkuu 2018

INFOPAKETTI POWER CUP KUOPIO 2018

Hei kaikki Power Cupiin lähtijät!
Power on nyt ovella. Nyt on aika alkaa katsoa patja valmiiksi koulumajoitukseen, sopia joukkueiden kesken käytettävistä pelipaidoista, katsoa joukkueiden yhteiset varusteet mahdolliset puoliteltat, juomakanisterit, pallot jne.

Tutustuttehan myös virallisiin power cup -nettisivuihin, sieltä löytyy kaikki tarvittava info Poweriin liittyen:

http://www.powercup.info/etusivu.html

TÄRKEIMMÄT ASIAT POWERIN OSALTA KUITENKIN TIIVISTETTYNÄ:
 

TALLENNA kännykkääsi oman joukkueesi huoltajan ja valmentajan puhelinnumerot ennen Poweriin lähtöä!

LAITA pelikassiisi oma nimi, seura/joukkue ja halutessasi yhteystieto
PUMAN POWER CUP -bussi: Täyteen varattu Power Cup -bussimme lähtee Puistolan aseman tienoilta, Tapulinaukion bussipysäkiltä, K-marketin lähistöltä keskiviikkona 6.6. klo 15

Tulethan paikalle viimeistään klo 14.45 bussin lastaamista/pakkaamista varten. Muilla kyydeillä kulkevilla on mahdollisuus tuoda bussikuljetukseen esim. patja koulumajoitusta varten. Tavaroihin on syytä merkata näkyvästi oma nimi ja joukkue!

Syömme menomatkalla päivällisen eli otathan mukaan ruokarahaa sitä varten. Myös ensimmäisen illan ILTAPALAN ostamista varten on hyvä varata mukaan joko rahaa tai ottaa omat eväät. Majoituskoululla on myös pieni kioski josta voi tehdä ostoksia.

Muiden päivien ruokailut (aamu- ja iltapalat sekä lounas ja päivällinen to-la sekä su aamupala ja lounas) kuuluvat kisapassin hintaan. Mikäli palaat Helsinkiin PuMan Power-bussilla, paluumatkaa varten on myös hyvä varata ruokarahaa. PALUU LÄHTÖPAIKKAAN on sunnuntai-iltana 10.6. noin klo 22

KISAPASSIT: kisapassit ja Power-paidat jaetaan koulumajoittujille majoituskouluun saapuessamme viimeistään noin klo 22 aikaan. Muualla yöpyvät pumalaiset noutavat majoituskoululta keskitetysti passit ja paidat torstaiaamuna. 

PUMAN MAJOITUSKOULU: Ylä-Pyörön koulu, Blominkatu 2
 

KULJETUKSET MAJOITUSKOULULTA PELIPAIKALLE JA TAPAHTUMIIN: PuMa-bussimme kulkee kisapäivänä aamuin illoin (ajat tarkentuvat vielä, mutta noin klo 8-9 ja klo 17-19) koulun ja pelipaikan välillä, jotta joukkueet pääsevät vajaan 10 km:n matkan kulkemaan turvallisesti. Samoin bussi kuljettaa joukkueet torstai-illan Power Cup -avajaisiin Kuopion torille ja kisadiskoihin lauantai-iltana.


VARUSTEASIAA

Merkitse kaikki mukaan otettavat vaatteet, kengät, lakit, lompakot, matkapuhelimet yms. omalla nimelläsi ja seurasi nimellä.
Yöpymisvarusteet: oma patja (max. 80 cm, makuupussi tai peitto ja lakana, yöasu
Urheiluvarusteet: verryttelypuku tai vastaava asu, urheilukengät, mielellään kahdet (kastumisen varalle), urheiluhousut ja paita, sadevarusteet tai tuulipuku. PuMa-pelipaita, valkoinen T-paita, pelisukkia, pitkähihainen pelipaidan alle (jos kylmä), PuMa- verkkarit, shortsit tai caprit tms., reppu, jossa nimesi ja puh.nro, juomapullo, eväitä (ei karkkia), aurinkorasva, hattu, aurinkolasit, sormikkaat ja pipo?, hiuslenkkejä, istuinalusta jos on.

Muut varusteet: peseytymisvälineet (saippua, hammasharja, pyyheliina), vaihtosukkia ja -alusvaatteita, lämmintä vaatetta, oma pilli tuomarointiin, mikäli et halua käyttää yhteiskäytössä olevaa pilliä, alusvaatteita riittävästi, discovaatteet, T-paitoja, pitkähihaisia paitoja, housuja (verkkareita, farkkuja, capreja tms.), kengät matkalle ja vapaa-aikaan, myös viileän sään vaatetta mukaan.

Muuta: puuhailuun (kirja, paperia, kyniä, pelejä tms), "helpot" kengät? (koululle tai pelejen väliin), rahaa syömisiin, eväisiin ja herkkuihinkin, muovipussi likavaatteille ja sateen varalle, lääkkeet yms. tarpeelliset omat jutut.

Power Cup on täysin savuton ja päihteetön tapahtuma. Mikäli joku joukkueen jäsenistä rikkoo näitä sääntöjä, voidaan koko joukkue sulkea turnauksesta.

MAJOITUSSÄÄNNÖT

Ohjeiden ja sääntöjen noudattaminen lisää viihtyisyyttä ja turvallisuutta. Jokaisen osallistujan tulee niitä noudattaa ja joukkueen aikuisten tulee varmistaa, että jokainen omassa joukkueessa on säännöistä tietoinen ja sitoutuu niitä noudattamaan.

•jokaiseen majoitushuoneeseen majoittuu vähintään yksi aikuinen joka toimii huonepäällikkönä ja vastaa huoneen tapahtumista
•majoitustilaan pääsee vain kisapassilla, passi esitetään sisääntullessa. Majoitustiloihin ei pääse vierailijapassilla.
•kulku majoitustiloihin tapahtuu vain siihen tarkoitetusta ovesta, muut ovet pidetään suljettuna
•majoitusluokkien ovia ei saa lukita
•käytävät ja muut kulkuväylät on pidettävä esteettöminä paloturvallisuussyistä
•hiljaisuus on klo 23.00-06.00., tällöin koulun ulko-ovet ovat lukossa
•koulun esillä oleviin esineisiin ja tavaroihin ei saa koskea
•pallottelu sisätiloissa, meluaminen sekä roskaaminen on kielletty
•omien kahvin- ja vedenkeittimiä, lisälämmittimiä ja tv-laitteita tuominen ja käyttö on kielletty paloturvallisuussyistä
•tupakointi on kielletty sekä majoituskoulun alueella että koko tapahtuma-alueella
•alkoholin hallussapito ja nauttiminen majoituskoulun alueella ja tapahtuma-alueella on kielletty. Järjestelyorganisaatiolla on oikeus poistaa koko seura turnauksesta välittömästi, mikäli tätä ohjetta rikotaan
•järjestäjä ei vastaa majoitustiloihin jätetyistä tavaroista tai arvoesineistä
•majoitusvastaavien antamia ohjeita on noudatettava

Ohjeita ruokailutapahtumaan Noudatathan näitä ohjeita ruokailun sujuvuuden varmistamiseksi:
•ruokailuun pääset esittämällä omalla nimellä varustetun kisapassin
•kaikissa ruokailuissa käytetään kertakäyttöastioita
•saavuttuasi ruokailupaikkaan ota ensin pussi, johon keräät juoman, leivän, voin ja ruokailuvälineet. Henkilökunta annostelee salaatin ja lämpimän ruoan
•saatuasi annoksesi siirry vapaaseen paikkaan ruokailemaan
•ruokailtuasi pistä käyttämäsi ruokailuastiat ja annospakkaukset pussiin ja vie pussi jäteastiaan
•erityisruokavaliosta ilmoittaneille on erillinen linja ruokailutilassa. Saat oman ruokavaliosi mukaisen annoksen näyttämällä henkilökunnalle erityisruokavaliorannekkeesi
•käyttäydy ruokailutiloissa siististi, reippaasti ja ohjeita noudattaen
Muista maltti, ruokaa riittää kaikille!
 

Heille, jotka majoittuvat muualla kuin koulumajoituksessa, on mahdollista ottaa mukaan aamu- ja iltapalat ruokailupaikalta. (Kuopio-halli, päivällisen yhteydessä.) Sopikaa joukkuekohtaisesti järjestely, kuka hakee!

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteys PuMan Power Cup - yhteyshenkilöön Tiina Heikkiseen, puhelimitse mutta mieluiten WhatsApp

041–5441069 tai s-postitse lentisposti@gmail.com

POWER CUP Kuopio 6.-10.6.2018

http://www.powercup.info/etusivu.html

Power CUP on maailman suurin lasten ja nuorten lentopalloturnaus. Power Cup turnaukseen osallistuu vuosittain yli 200 seuraa, 7000 pelaajaa ja lähes 900 joukkuetta. Power Cup on kohtauspaikka myös valmentajille, ohjaajille ja muille lentopalloilevien nuorten taustajoukoille. Tapahtuma on täynnä peliä, iloa ja yhteenkuuluvuutta lentopallon ympärillä. Power Cup on hauska ja iloinen tapahtuma kaikenikäisille ja -tasoisille pelaajille. Turnaus pelataan ulkokentillä. Eritasoisia sarjoja löytyy kaikille 6-vuodesta 21-vuoteen asti.

PuMa osallistuu turnaukseen lähettämällä joukkueen tai useampia jokaisesta ikäryhmästä. Seura vastaa nytkin, että jokaisella joukkueella on mukana valmentaja. Joukkueittain sovitaan lisäksi joukkueille vanhempien keskuudesta huoltajia, jotka huolehtivat päivän aikana heistä. Lähtökohtana on, että jokaisella joukkueella on oma huoltaja valmentajan lisäksi, G- ja F-ikäisillä omat huoltajat kaikilla lapsilla. Maksamme yhteisesti valmentajan kisapassin joukkueille ja tarvittaessa joukkueen budjetista yhteisen huoltaja(i)n kisapassit (ei G- ja F). Valmentajien kisapassien rahoittamiseksi jokaiselta osallistujalta peritään seuraosuus 30 e kisapassin hinnan päälle. Yhteinen osuus pitää sisällään myös bussin käytön kuljetuksiin koululta pelipaikalle ja takaisin sekä disko-kuljetukset.

Pelit alkavat torstaina 7.6. päivällä ja päättyvät sunnuntaina 10.6. iltapäivällä. Osallistujille on tarjolla monenlaista ohjelmaa mm. avajaiset ja kisadiskot.

PuMa järjestää matkalle bussikuljetuksen, jonka hinta on 45 e/pelaaja tai huoltaja. Bussi lähtee Kuopioon ke 6.6. klo 15 Tapulista Valintatalon edestä.HUOM! BUSSI BUUKATTU TÄYTEEN 5.3. !!!!

ILMOITTAUTUMINEN TAPAHTUU ALLA OLEVALLA LOMAKKEELLA. SAMASSA YHTEYDESSÄ ON SUORITETTAVA MAKSU VIITENUMEROLLA 2 35180 16291.

PuMan tilinumero on FI43 1406 3000 0002 75

Yöpyminen tapahtuu lähtökohtaisesti kouluilla. Mukaan tarvitaan patja. Varustetarpeet ohjastetaan myöhemmin. Jos joukkue/pelaaja yöpyy muualla, merkataan se ilmoittautumisen yhteydessä.

Turnaukseen osallistumiskulu on kisapassin hinta plus 30 e yhteisten valmentaja- ja bussikulujen kattamiseen eli 166 euroa/pelaaja (to-su). Mikäli yöpyy koululla jo keskiviikkona, maksetaan lisäksi 15 e eli hinta on 181 euroa. 15 e lisähinta sisältää aamiaisen, ei iltapalaa. Perheen ensimmäinen lapsi maksaa tuon hinnan. Perheen toinen ja useammat lapset maksavat ns. perhehinnan eli PuMan hinta 157 euroa to-su tai 172 euroa ke-su. Kisapassi kattaa majoituksen, ruokailut, lisenssin ja vakuutuksen pelaamiseen, kisapaidan sekä oheisohjelmat. A-juniorit pelaavat vain la-su, joten heidän kisapassinsa maksaa 147 euroa/pelaaja (pe-su).

Ilmoittautuessa tulee merkitä viestikenttään mihin joukkueeseen kuuluu, esim. Et, Ep, Dt, Dp, Ct, Cp jne. Näin pelaajaluetteloiden tekeminen onnistuu.

Myös huoltajien ja valmentajien tulee tehdä ilmoittautumine lomakkeella vaikka joukkue tai seura maksaa kisapassin.

Täytetyn lomakkeen lähettämisen jälkeen saat näytölle täyttämäsi ilmoittautumistiedot, joissa on vielä maksusummat ja maksuohjeet sekä maksussa käytettävä VIITENUMERO, JONKA KÄYTTÖ MAKSUSSA ON EHDOTON VAATIMUS. Vain ilmoittautuneille tilataan kisapassi. ILMOITTAUTUMISEN VOI PERUA VAIN TOIMITTAMALLA LÄÄKÄRIN TODISTUKSEN s-postitse lentisposti@gmail.com. Kisapassin pystyy tarvittaessa kevään aikana siirtämään toiselle pelaajalle seuran sisällä.

Vierailijat: Tapahtuma-alueelle on vapaa pääsy. Katsojilta ei edellytetä sisäänpääsymaksua tai kisapassia. Power Cupiin on kuitenkin saatavissa erillinen Vierailijapassi pelaajien vanhemmille, kannustajille tai muille turnausvieraille. Vierailijapassit jokainen tilaa itse Power Cup-sivustolta.

Power CUP -vastaavana toimii Tiina Heikkinen lentisposti@gmail.com p. 041 544 1069 (iltaisin klo 19 jälk). Yhteydenotot mieluiten whatsappilla.

 

Ilmoittaudun Power CUP-turnaukseen 2018 Kuopio

*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.