Viking-ryhmä (2003-98 s tytöt)

Jos

  • olet noin 13-20 vuotta nuori nainen
  • hallitset lentopallon perustekniikat
  • olet innokas harjoittelija
  • suhtaudut lentopalloon harrastusmielellä

tässä on sinulle joukkue!

Viking-ryhmässä pääsee liikkumaan hauskassa porukassa, hienon palloilulajin parissa, ilman kilpaurheilun paineita. Ryhmämme harjoittelee pari kertaa viikossa. Harjoittelemme tosissamme ja pyrimme kehittymään, mutta emme hampaat irvessä. Uudet jäsenet ovat tervetulleita joukkoon!

Harjoittelun tavoitteena on henkilökohtaisten taitojen kehittäminen, joukkueena pelaaminen ja kuusikkopelaamisen perustaktiikoiden opettelu.

Säännölliseen sarjapelaamiseen emme osallistu, mutta kun kalentereihin mukavasti sopii, käymme Viking Line Cupin (VLC) naisten harrastesarjan turnauksissa, joissa sekä nuoret että aikuiset voivat pelata. VLC:n harrastesarjaan osallistuvat pelaajat eivät voi osallistua liiton tai alueen järjestämään aikuisten kilpasarjatoimintaan.

Viking-ryhmän harjoitukset ovat keskiviikkoisin klo 18.30–20.30 Jakomäen isossa salissa ja perjantaisin Helmi Centerissä klo 17.30–19.00. Lisäksi harjoitellaan satunnaisesti sunnuntaisin Viikin monitoimitalossa. Kuntosalimahdollisuus on perjantaisin Helmessä klo 19 jälkeen sekä Viikissä. Tarkemmat ohjelmat ovat joukkueen Nimenhuudossa (alla).

Viking Line Cupissa pelaajalisenssiä ei tarvita, mutta harjoituksissa ja kilpailuissa sattuvien tapaturmien hoidon kattava vakuutus on syytä olla olemassa.

Ilmoittautuminen

Valmentajat:

Pasi Hölttä pasi.holtta@iki.fi p. 040 525 8838

Susanna Pussinen susu.pussinen@gmail.com p. 050 307 9028

 

Pelaajat:

Pooja Sandell, Sini Taatila, Suvi Päiväniemi, Tiia Rönkä, Lina Rosenström, Roosa Ukonaho, Janette Meriläinen, Suvi Impola, Erica Schorin, Jeniina Limola, Marika Hiltunen