Viking Line CUP (2002-99 s)

Harjoitteluryhmä koostuu C-A-ikäisistä tytöistä sekä muutamista aikuispelaajista. Pelaajilta odotetaan sitoutumista harjoitteluun sekä perustason lajitaitoja, eli muutaman vuoden lentopallokokemuksella ja innokkaalla asenteella pärjää ryhmässä hyvin. Ryhmään otetaan vielä uusia pelaajia!

Harjoittelun tavoitteena on henkilökohtaisten taitojen kehittäminen sekä joukkueena pelaamisen ja yhden passarin pelitaktiikan opettelu.

Ryhmä osallistuu Viking Line Cupin (VLC) harrastesarjan turnauksiin, jossa sekä nuoret että aikuiset voivat pelata. VLC:n Harrastesarjaan osallistuvat pelaajat eivät voi osallistua liiton tai alueen järjestämään aikuisten kilpasarjatoimintaan. VLC-turnaukset, joihin osallistutaan, valitaan erikseen.

Kevätkaudella osallistustaan mahdollisesti B-tyttöjen sarjaan, jos 2001-02-syntyneitä pelaajia on riittävästi. B-sarjassa voi olla mukana myös vuonna 2000 syntyneitä yli-ikäisiä.

Ryhmän harjoitukset ovat keskiviikkoisin klo 18.30–20.30 Jakomäen isossa salissa ja perjantaisin Helmi Centerissä klo 17.30–19.00. Lisäksi harjoitellaan satunnaisesti sunnuntaisin Viikin monitoimitalossa. Kuntosalimahdollisuus on perjantaisin Helmessä klo 19 jälkeen sekä Viikissä. Tarkemmat ohjelmat ovat joukkueen Nimenhuudossa (alla).

Viking Line Cupissa pelaajalisenssiä ei tarvita, mutta harjoituksissa ja kilpailuissa sattuvien tapaturmien hoidon kattava vakuutus on syytä olla olemassa.

Ilmoittautuminen

Valmentajat:

Pasi Hölttä pasi.holtta@iki.fi p. 040 525 8838

Susanna Pussinen susu.pussinen@gmail.com p. 050-3079028,

Heli Birg p. 040 739 1238

 

Ilmoittautuneita:

A-ikäisiä: Pooja Sandell, Sini Taatila, Suvi Päiväniemi
B-ikäisiä: Tiia Rönkä, Lina Rosenström, Roosa Ukonaho, Janette Meriläinen, Suvi Impola, Erica Schorin
C-ikäisiä: Jeniina Limola
Aikuispelaajia: Susu Pussinen, Marika Hiltunen