Lentopallokoulu 11-15-vuotiaat tytöt ja pojat

PuMa-Volleyssä pyritään siihen, että harrastus aloitettaissiin alle 10-vuotiaana. Tämä lentopallokoulu on kuitenkin polku niille, jotka aloittavat lentopallon 11-15-vuotiaina. Kynnys aloittaa tässä ryhmässä on matala. Lentopallokoulussa käydään perusasioita läpi ja taitotason kehittyessä on mahdollisusu edetä oman ikäryhmän perusryhmiin. Ryhmässä tehdään lajiharjoituksen lisäksi muuta liikunnallista harjoittelua ja se sopii hyvin harrastusta etsiville kokeiluryhmäksi.

Ohjaajana toimii Jyrki Nurminen p. 044 0864280 jyrki.nurminen@outlook.com

Lentopalloharjoitus pidetään torstaisin klo 17-19 Siltamäen koululla alkaen 17.8. Lisäksi lentopallokoululaiset voivat osallistua maanantaisin fysiikka- ja liikkumisharjoituksiin klo 17-18.30 Stadin ammattiopistolla, alkaen 4.9.

Ilmoittautuminen. Tietoa maksuista.

PuMalla ei ole lentopallokouluun vakuutusta. Suosittelemme lentopallon lisenssin tai harrastuspassin ostamista, joka maksaa n. 12 e sisältäen vakuutuksen ja Kiila-lehden tilauksen: https://lisenssi.sportti.fi/index.php?lid=2968.

Ilmoittautuneita: Ville Asikainen, Silja Tuimala, Laura Nelimarkka, Elsa Yangarber, Najah Mohammed, Nea Linsten, Emma Nurminen, Anni Katila, Anilia Horiuchi, Justiina Juntunen, Elina Peltomaa, Silmu Päivähonka, Minja Selin, Viivi Remes, Saiwana Mahmood ja muita, joiden nimi ei julki