F-juniorit (2009-10 s)

F-juniorit

Tervetuloa F-junioreiden sivuille!

F-junioreiden ryhmissä harjoitetaan leikkimielistä, iloista ja monipuolista liikkumista. Tavoitteena on aloittaa lentopallo lajina ja jatkaa jo mukana olleiden kanssa taitojen kehittämistä.

Toiminnan pääpaino on koordinaation kehittämisessä, oman kehon ja pallon hallinnassa sekä muissa lentopallon perustaidoissa. Käytössä ovat kevyet F-ikäisille suunnitellut pallot ja alussa pelataan ns. koppipallosäännöillä. Taitojen kertyessä aletaan harjoitella yhä enemmän pallon lyömistä ilman koppia.

PuMassa toimii kaksi ryhmää, F-tytöt ja F-pojat. Molemmat osallistuvat lentopalloliiton järjestämiin toimintapäiviin, joita on noin 6-7 tapahtumaa talvikaudella. Lisäksi on tarkoitus osallistua useammalla joukkueella Power Cup-turnaukseen, joka pelataan 7.-10.6.2018 Kuopiossa. Kevätkaudella osallistutaan E-Tiikerisarjaan.

Harjoittelemme kaksi kertaa viikossa valmentajien johdolla ja vanhemmat voivat olla mukana apuvalmentajina aina tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan.

Syksyn 2017 harjoitusajat:

Tiistai, klo 17-18, F-tytöt ja F-pojat, yhteinen harjoitus, Puistolan peruskoulu

Torstai,klo 18-19, F-tytöt, Pukinemäenkaaren (ent. Soinisen) koulu

Perjantai, klo 17-18.30, F-pojat, Puistolanraitin koulu, Nurkkatien yksikkö

(Halutessaan pojat voivat osallistua myös torstaisin tyttöjen harjoituksiin tai tytöt perjantaisin poikien harjoituksiin.)

Lisäksi pelaajat voivat osallistua syyskuusta lähtien liikkumis- ja fysikkaharjoitteluun maanantaisin klo. 17-18.30 Stadin ammattioppilaitoksella.

Ilmoittaudu mukaan nettilomakkeella. Tiedot maksuista.

Yhteystiedot:

F-pojat:

Jouni Lind p. 050 521 3305 jouni.lind@saunalahti.fi

apuvalmentajana Olga Khramtsova.

F-tytöt:

Heikki Lundahl p. 050 402 5276 heikki.lundahl@gmail.com

Heli Walden 0400 677 127 heli.walden@dextra.fi

apuna myös Juha Oksanen.

 

Ilmoittautuneita: Lauri Lind, Bodgan Khramtsov, Evin Tamer Agha, Nelli Waldén, Mila Lundahl, Matilda Kärkkäinen, Okko Ovaskainen, Enni Järvinen, Saimi Oksanen, Timofei Ivanchenko, Sofia Vilen, Tatu Tujula, Elmo Heimala, Senni Björkroth, Elias Ketola.