D-tytöt (2005-06 s)

D-tytöt Spark
D-tytöt Ice
D-tytöt Water

D-tytöt eli 2005 - 2006 -syntyneet

Kaudella 2017-18 D-tytöt ovat 2005-2006 syntyneitä. Ryhmässä on D-tytöissä jo pelanneita, E-tytöistä tulleita sekä lentiskoulusta aloittaneita. Useamman valmentajan voimin ryhmä jakautuu kolmeen joukkueeseen, jotka kaikki pelaavat aluemestaruussarjassa keväällä 2018.

D-tyttöjen harjoittelussa painopiste on perustekniikoissa. Niissä edetään verkkopelin ja hyökkäyksen kehittelyyn. Liikkumis- ja puolustusvalmiudet ovat tärkeitä. Pelissä on neljä pelaajaa. Kenttä on sulkapallokentän kokoinen.

Vanhempi ikäryhmä harjoittelee ja rakentaa pelitaktiikkaa niin että se tukee mahdollisimman paljon tulevaa kuusikkopeliä, jota aletaan pelata C-tasolla.

D-tytöillä on harjoituksia kolmena päivänä viikossa. Harjoituksiin osallistutaan oman aikataulun ja innostuksen mukaan, jolloin jokaisella on mahdollisuus harrastaa myös muita lajeja. Tytöt voivat osallistua myös yleiseen fysiikka- ja liikkumisharjoitukseen.

Osa tytöistä voi osallistua myös C2-tyttöjen harjoituksiin.

​​Joukkueenjohtajat:

Valmentajat:

lmoittautuneita ovat mm.: Emilia Alakoski, Elizabet Alatalo, Aida Borgman, Ilba Gashi, Ester Hirvonen, Heta Huhtinen, Maija Isokangas, Lotta Koskinen, Annika Kärkkäinen, Peppiina Mäenpää, Peppi Oksanen, Elina Papaiani, Tinja Pirhonen, Nea Subotic, Alva Roos ja Sonja Sassi.