Piste HEL Volley 2:lle Tampereeltakin

3.10.2017

HEL Volley 2:n kausi on lähtenyt kivasti käyntiin. Tampereelta tuli myös piste, kun nyt on kohdattu vieraspeleissä kaksi lohkon kovimpiin kuuluvaa joukkuetta. Paljon ei olisi vaadittu kahteen tai kolmeenkin pisteeseen mutta joukkue hakee vielä pelimuotoaan.

Ensimmäinen erä lähti vaisusti. Kotijoukkue naputteli pisteitä ja puolusti hyvin. Diesel lähti käyntiin vasta erän puolessa välissä ja HEL Volley tasoitti ja meni ohi. Erän lopulla kuitenkin vastaanotto petti tuplavaihdon jälkeen ja erä kääntyi kotijoukkueelle.

Toisessa erässä diesel oli sitten käynnissä. Pieni vaihto yp-osastolle ja sumatilanteistakin selvittiin.Samoin kolmannessa ja erä voitot HEL Volleylle.

Neljäs erä oli jo HEL Volleyn hallintaa, kunnes kotijoukkueen Camilla Laine tuli syöttämään. Lähes kymmenen pistettä ja RaIsku pääsi karkuun. Aikalisät ja vaihdotkaan eivät auttaneet, siihen tökkäsi.

Viides olisi sitten tasaista vääntöä. Puolten vaihto tilanteessa 8-7. RaIsku oli hiukan niskanpäällä ja HEL Volleyn hyökkäysrohkeus puuttui. Näin RaIsku vei sen. Hyvä peli kuitenkin ja piste vieraista, erityisesti kun jalat hiukan edellisestä päivästä painoivat.

Parhaana palkittiin passari Heini Elomaa ja kotijoukkueesta Camilla Laine.

Seuraava peli on lauantaina Orivedellä ja sunnuntaina sitten ensimmäinen kotipeli Viikin monitoimitalolla klo 14.45. Tervetuloa katsomaan!