HELSINKI VOLLEY 2 VALMIS UUTEEN KAUTEEN

12.8.2017

Helsinki Volley 2 naisten 1-sarjajoukkueen valmennus- ja pelaajakokoonpano on valmis uuteen kauteen. Päävalmentajana jatkaa Jouni Lind. Lind on III-tason valmentaja ja jo pitkän valmennusuran niin miesten, naisten kuin junioreiden valmennuksessa tehnyt. 2. valmentajana toimii Jyrki Nurminen, jonka roolina on teemakoulutus mm. hyökkäysvalmennukseen. Valmennustiimiin kuuluu myös Gina Rask, joka vastaa PuMa Volleyn A1-tyttöjen valmennuksesta.

Joukkueenjohtajana toimii Kyösti Kekkonen, joka toimii markkinointi- ja strategiavastaavana. Kotipelien järjestelyt hoitaa laaja talkoolaisten rinki apunaan PuMan juniorit.

HEL Volleyn passareina toimivat pitkään PuMan joukkueissa eri tasoilla passannut Heini Elomaa ja viime kauden passannut Elina Lind. Kolmantena passarina toimii Mette Helminen.

Keskitorjujina jatkavat Assi Vainikka ja Krista Mäkeläinen. Uutena mukaan tulee Johanna Tolvanen.

Yleispelaajien sopimukset on tehty uusien tulokkaiden Netta Hyttisen sekä Krista Kekkosen kanssa. Vanhoina yleispelaaja-hakkureina jatkavat Heidi Olkkonen, Minttu Junno, Anni Jyrkinen sekä Emmi Koskinen. Hakkurivoimaa saadaan Mira Järveläisestä.

Liberona jatkaa Niina Putkonen. Uutena mukaan tulee Iitu Peltola.

Helsinki Volley 2:n tärkeä tavoite on kehittää nuoria pelaajia. Pelaajista iso osa harjoittelee Mäkelänrinteen urheiluakatemiassa ja pelaa myös PuMa Volleyn A-sarjoissa. Osa pelaajista on Blues Volleyn juniorikehityspelaajia. Tällä kaudella nuorimmat pelaajat ovat 2001 syntyneitä. Joukkue tekee farmisopimuksen PuMa Volley 2-sarjajoukkueen kanssa, mikä mahdollistaa pelaajille enemmän mahdollisuuksia kehitykseen ja myös nuorempien pelaajien sisäänajon huippulentopalloon.

Helsinki Volley 2 aloittaa sarjan la 30.9. vieraspelillä Helsinki Volley 1:tä vastaan Töölön kisahallissa. Kotipelit pelataan tulevalla kaudella pääosin Viikin monitoimitalossa sunnuntaisin klo 14.45 alkaen 8.10. Vampulaa vastaan.

Lisätietoja: Jouni Lind p. 050 521 3305

 

PS:

Kotipelit pelataan Viikin monitoimitalolla sunnuntaisin klo 14.45. Juniorijoukkueet vuorottelevat vuorotellen pallotehtävissä, kaikkinensa pelitapahtumat ovat opettavaisia ja Viikissä voi aina käydä myös kuntosalilla edulliseen seurahintaan vaikka noiden pelitapahtumien yhteydessä.

Tarvitsisimme kotipelijärjestelyihin talkooringin, mielellään jopa 20 ihmistä, jolloin vuorot voidaan jakaa niin, että syksylle tulee vain pari osallistumiskertaa per talkoolainen. Talkoolainen voi itse valita haluamansa sunnuntain, milloin on mukana. Talkoolainen auttaa kentän pystyttämisessä, tuolien laitossa katsomoksi, kioskin pidossa, kirjuroinnissa ja sitten kentän purkamisessa. Ilmoittaudu meille auttavaksi kädeksi, niin saadaan järjestelyt kivasti pyörähtämään: jouni.lind@saunalahti.fi