D-pojilla nousujohteinen Power – kaikki joukkueet lopettivat voittoon!

12.6.2017

Puma Legends
Puma Legends
Puma Boyz
Puma Boyz
Puma Giants
Puma Giants
Puma Boom
Puma Boom

Supersarjassa Puman Dp-joukkueille sijoitukset 17, 23 ja 29 sekä tsemppisarjassa 31.

Puman D-poikien neljän joukkueen Powercup oli huimaa taistelua, itsensä ja vastustajien voittamista ja hauskaa yhdessäoloa – eli lentopalloa parhaimmillaan! Supersarjassa Puman joukkueille sijoitukset 17, 23 ja 29 sekä tsemppisarjassa 31.

Tuloksellisesti parhaaseen saavutukseen ylsi Legends (Dejan + Onni, Aku, Niko, Justus), joka hyytävän kovan alkulohkon kolmossijalta lähti kamppailemaan loppusijoituksista 17-20. Alkulohkon kovuutta kuvaa se, että edelle päätyneet kaksi joukkuetta sijoittuivat lopulta kolmanneksi ja neljänneksi koko sarjassa. Legendsin taival alkusarjan jälkeen oli voitokas eikä edes Pohjois-Pohjanmaan aluemestari Kempele pystynyt poikien menoa jarruttamaan. Legendsille D-supersarjassa sija 17/40.

Boyz (Rami + Lauri, EelisB, Paavo, Aarni ja Ricco) sijoittui niin ikään alkulohkossaan kolmanneksi. Jatkolohkossa toinen sija ja sunnuntain aamupelin tappio veivät Boyzin kamppailemaan sijasta 23/40, joka voittoisan viimeisen ottelun palkintona saatiinkin.

Giants (Juha + Miikkael, Noa, Timmo ja Eemil) rymisteli alkulohkossaan neljänneksi. Tässäkin lohkossa vastukset olivat kovia, sillä mukana oli mm. lopuksi hopeaa napannut Loimu. Jatkolohkosta pisteitä ei kertynyt, mutta sunnuntaina aurinko taas paistoi Giantsillekin. Kaksi hienoa voittoa johdattivat joukkueen lopulta sijalle 29/40.

Tsemppisarjan puolella Boom (Kari + Aleksi, Karl, EelisK, Eero ja Christian) avasi turnauksen erävoitolla, mutta alkulohkossa ottelupisteitä ei vielä saatu.  Lauantain auringossa joukkue sai hengen päälle ja voitto Kokkolan Tiikereistä rentoutti peliä. Sunnuntain päätösottelusta hankittu 2-0 voitto sinetöi joukkueelle sijoituksen 31/34.

Ns. talkoolohkossa Majoitusmestari Tuonosen tiimi marssi voitosta voittoon suoriutuen tehtävistään moitteetta. Kohtuullisen hyvätapaisiksi osoittautuneilta vierailijoiltakin saatiin hyvää palautetta!

Summa summarum: Hyvin te vedätte / me vedämme, Puma Volleyn D-poikien pelaajat, valmentajat ja huoltajat! Tästä on kiva jatkaa ensi kauteen, osa edelleen D-pojissa, osa siirtyen eteenpäin C-poikiin. Ja ensi vuonna sitten Kuopioon! KIITOS KAIKILLE!

t. Joukkueenjohtaja Ville