Seuratoiminnot|HallitusasiatJäsensivusto

Pumalle uusi johtokunta - Lind puheenjohtajaksi

29.8.2011

Puman yleiskokous keräsi 30 osallistujaa
Puheenjohtajan tehtävät jättänyttä Antti Saarivirtaa muistettiin siemikirjalla
Uusi johtokunta: Nora Salminen, Raija Ruuska, Jouni Lind (pj), Marika Tuomola ja Mari Tuomisto. Kuvasta puuttuvat Marja Oikarinen ja Dejan Subotic

Lentopalloseura Puma-Volley avasi maanantaina uuden pelikauden tervetulotilaisuudella uusille pelaajilla ja nuorten vanhemmille. Vanhemmat saivat opastusta miten nuoren urheiluharrastusta voi eri tavoin tukea. Vanhemmat ovat nuorelle osallistumisen ja kulkemisen mahdollistaja, erilaisten urheilukokemusten tulkitsija ja roolimalli terveelliseen elämään. Seura koostuu paitsi nuorista, valmentajista ja toimihenkilöistä, myös huoltajista ja kannustajista.

Puma valitsi vuosikokouksessaan seuralle uuden johtokunnan. Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin aikaisemmin valmennustoimintaa vetänyt Jouni Lind. Johtokunnan jäseneksi tulivat Marjo Oikarinen, Nora Salminen, Mari Tuomisto, Raija Ruuska, Dejan Subotic sekä Marika Tuomola. Edellinen puheenjohtaja Antti Saarivirta jatkaa aluetason kehittämishankkeiden vetäjänä.
Puma-Volley on pääkaupunkiseudun suurin nuorisolentopalloseura. Se tarjoaa toimintaa kattavasti 6-18 –vuotiaille nuorille. Uutta toiminnassa ovat koko perheen lentopallotapahtumat sekä lentopalloaiheiset iltapäiväkerhot kuudella Pohjois-Helsingin koululla. Pumassa on myös uusi asetelma, kun kolme joukkuetta kisaa naisten 2-sarjatason mestaruudesta alkavalla kaudella.